Hell Let Loose - Deweloperska Transmisja na Żywo

Hell Let Loose - Deweloperska Transmisja na Żywo  25-27 Maja

Greetings! The release date for Hell Let Loose is approaching. Expected to launch on June 6th, 2019, you have a chance to check out some of the action this weekend! Join the developers of Hell Let Loose from May 25th to May 27th for three Developer Live Streams. ​ ​Chat with the Developers, see Hell Let Loose in action and much more…​

Pozdrowienia! Zbliża się data premiery Hell Let Loose. Spodziewamy się, że premiera odbędzie się 6 czerwca 2019 roku, w ten weekend jednak będziecie mieli okazję sprawdzić pewne jej aspekty! Dołącz do twórców Hell Let Loose od 25 do 27 w trzech transmisjach na żywo. Porozmawiaj z Developerami, zobacz Hell Let Loose w akcji i wiele więcej...

Oglądaj transmisje na żywo tutaj:

Harmonogram:

  • Sobota, 25 maja - 18pm BST / 7pm CEST / 1pm ET / 10am PT
  • Niedziela, 26 maja - 3pm BST / 4pm CEST / 10am ET / 7am PT
  • Poniedziałek, 27 maja - 2pm BST / 3pm CEST / 9am ET / 6am PT


Więcej o Hell Let Loose

Dodaj Hell Let Loose do swojej listy życzeń Steam już dziś i odbierz ją 6 czerwca! Prywatne serwery będą dostępne w Nitrado po oficjalnym wydaniu.

Official Website

Steam

Discord

Twitter

Facebook

24. May 2019, 22:11
561
Sebastian Cieloch
Your reaction

0

0

0

0

0

0

0